Faq

Wij zijn Online Media Services en hebben meer dan 13 jaar ervaring in online marketing en social media marketing. Wij bouwen websites voor klanten, maar doen daarnaast ook onze eigen projecten zoals vergelijkers. Deze brengen we uit onder de handelsnaam De Beste Deals. Wij zijn een team van specialisten en gaan geen uitdaging uit de weg. We denken graag na hoe we dienstbare websites kunnen neerzetten voor de consument. Weten hoe wij u kunnen helpen met onze diensten? Neem dan contact met ons op!
Nee, wij geven geen advies. Wij bieden een tool aan waarmee u eenvoudig diverse diensten / producten van verschillende aanbieders met elkaar kunt vergelijken. Het geven van advies bij financiële producten is zonder WFT vergunning niet toegestaan.

Via deze vergelijkers laten we u de beste deal zien. Hiervoor werken we samen met affiliate netwerken, waar de diverse adverteerders ook mee samenwerken. Door een geautomatiseerd proces kunnen we het aanbod van diverse aanbieders, in een bepaalde branche, samenvoegen en aan u tonen. Op het moment dat u via 1 van onze vergelijkers een aankoop doet, wordt dit geregistreerd in het systeem van de betreffende affiliate netwerk en ontvangen wij een commissie voor de verkoop. De vergoeding heeft géén invloed op het resultaat van de vergelijking. Wij adviseren niet, maar laten u de opties zien o.b.v. hetgeen u aanvinkt. U kunt ons dan ook niet om advies vragen. Eventuele vragen hierover zullen wij niet mogen beantwoorden.

Wij krijgen commissie per verkocht product / dienst. Het bedrag hangt van meerdere factoren af. De vergoeding kan een vast bedrag zijn of percentage van de aankoop. Dit is altijd éénmalig en niet doorlopend. De vergoeding heeft géén invloed op het resultaat van de vergelijking.

De Beste Deals is een handelsnaam van Online Media Services. Wij hebben een kantoor in Almere. Zie hiervoor onze contact gegevens. Echter: wij hebben géén fysieke winkel waar wij producten verkopen of diensten aanbieden die met de vergelijkers te maken hebben. Het aanbid via de vergelijkers gebeurt automatisch via een tool en u regelt de aanschaf van uw product en/of dienst rechtstreeks bij de betreffende aanbieder en dus niet bij ons. Voor inhoudelijke opmerkingen / vragen over de producten / diensten kunt u contact opnemen met de betreffende aanbieder(s)? Voor vragen over onze vergelijkers, kunt u altijd een mail sturen.